Cirat - Font del "Piojo" - Salto de la Novia - Font de la Jarica

Una setmana més actualitzem el nostre blog. Baix d'aquestes línies, podeu veure algunes de les fotografies què vam prendre durant la gravació d'un dels nostres nous programes de Camins en la Natura què podreu visualitzar ací al blog després de l'estiu.
En aquesta ocasió vam visitar el terme municipal de Cirat. Eixint des d'aquesta localitat, capital de l'Alt Millars, ens dirigírem cap a la Font del Piojo, enclavada en el Barranc de la Losa. Després, tot creuant el Barranc de Las Salinas, ens adreçàrem cap al Salto de la Novia, un fresc i bonic paratge des del qual desférem les nostres petjades i tornàrem enrere per a visitar la Font de la Jarica, sota un fort Sol del migdia. Finalment, a través d'una pista un tan abandonada, tornàrem fins a la població de Cirat on ficàrem el punt i final al nostre programa.
Una vegada acabat el programa anàrem a refrescar-nos a una de les piscines naturals situades al Barranc de Las Salinas, i com es va fer un poquet tard, decidírem quedar-nos a dinar al poble, al Restaurant Sorní.
I fins ací l'actualització d'aquesta setmana. Que passeu bones festes del Santíssim Salvador i recordeu que nosaltres tornarem la setmana vinent amb una nova entrada ací al blog.

 Imatge del Barranc de 'Las Salinas'.

 Fotografia presa al 'Salto de la Novia' pel camaerògraf Marc Ribes a la resta de components de l'equip de Camins en la Natura què duguérem a terme aquest programa: Aarón al so, Pablo a la videocàmera i jo, Ismael, a les fotografies i presentació.

Aigües del 'Salto de la Novia'



Comentaris